Nyt syksyn alettua ja lehtien kellastuttua muistellaan vielä hetki kirjoituksiamme keväältä. Tässä kolmen parhaan joukkoon selviytyneet. Joko olet ne lukenut?

I. Ompele kestohedelmäpussi

Ylivoimaisesti luetuimman postauksen tittelin saa DIY-ohje kestohedelmäpussien valmistamisesta. Oman kestohedelmäpussin tekemiseen tarviset vain valoverhoa tai vaikka hyttysverkkoa, mieluistasi nauhaa pussin sulkemiseen sekä ompelukoneen.

II. Lehmänmaito vs. kasvivaihtoehdot

Kasvimaitojen ja lehmänmaidon ympäristövaikutusten vertailu yltää tässä vertailussa hopeasijalle. Nykyajan hittituotteeksi noussut kaura saavutti paikan kasvimaitojen kuninkaana (vai kuningattarena?). Lisää kaurasta tulossa myöhemmin tällä viikolla!

III. Ekotesti: vegaaniset valkkarit

Pronssipaikan saa hieman humoristisessa mielessä tekemämme viiniarvostelu vegaanisista viineistä (jep, kaikki viinit eivät vegaanisia ole). Testin voittaja on päässyt kokeiluun kerran jos toisenkin. Pitäisikö sama toteuttaa tulevaisuudessa punaviineillä?

34228407076_56c4d17fa1_k

Sivustomme lukuja seuraamalla näemme, millaiset postaukset teitä lukijoita kiinnostavat ja millaiset tekstit puolestaan eivät saa niin paljoa huomiota. Kirjoittajina tästä on meille paljon apua tulevia postauksia ideoidessamme. Muistattehan, että meille saa aina esittää postaustoiveita lähestymällä meitä kommenttikentässä tai esimerkiksi sosiaalisen median kanavissamme. Myöhemmin tulossa myös tietoa vieraskynäkirjoitusten mahdollisuudesta!

asset-3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s