Sarjapakkaajan uudet vaatteet

on

Oletko kuullut RePackista? Se on oiva tapa vähentää pakkausjätettä, kun tilaa tuotteita internetistä. RePackin idea on yksinkertaisuudessaan nerokas: tuotteet lähetetään pakkauksessa, jota voi käyttää jopa 20 kertaa uudelleen. Pakkaus pitää kuitenkin muistaa palauttaa, muutoin systeemi ei toimi. Palautus hoituu laittamalla tyhjä pakkaus postilaatikkoon.

RePackin voi valita jo noin 28 verkkokaupassa. Muun muassa Finlayson, Varusteleka, Scandinavian Outdoor ja Eurokangas tarjoavat mahdollisuuden valita roskaton toimitustapa. Yleensä RePackista pitää maksaa erillinen panttimaksu, joka vaihtelee noin eurosta kolmeen euroon, mutta esimerkiksi Scandinavian Outdoorissa yli sadan euron tilaukseen RePackin saa ilmaiseksi. Ja kun RePackin palauttaa, sähköpostiin tupsahtaa alennuskoodi, jonka voi hyödyntää RePackia käyttävissä verkkokaupoissa.

Lue lisää ja katso, mitkä verkkokaupat käyttävät RePackia.

asset-5

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s