Facebookin selailun ja Whatsapp-viestien lähettämisen lisäksi puhelimella voi tehdä paljon muutakin. Kokosimme alle ympäristötietoisen ihmisen tämän hetken kuumimmat mobiilisovellukset ruokaan, vaatteisiin ja liikkumiseen liittyen. Kaikki ovat saatavissa ilmaiseksi sekä App Storesta että Google Playstä.

ResQ Club

Taistelu ruokahävikkiä vastaan helpottuu huomattavasti ResQ Clubin avulla. Roskikseen päätyvästä ylijäämäruoasta on haittaa paitsi ravintoloitsijan taloudelle, myös ympäristölle. ResQ-sovellus tulee tässä apuun. Sen avulla sinulla on mahdollisuus paitsi auttaa ruokahävikin torjumisessa, myös saada edulliseen hintaan maukasta ravintolaruokaa. Sovelluksessa ravintolat ja kahvilat voivat ilmoittaa vanhaksi menevistä ruoistaan. Sinun tarvitsee vain määrittää oma ruokavaliosi sovellukseen ja näin saat ilmoituksen aina, kun lähelläsi olevissa kahviloissa tai ravintoloissa on ruokavalioosi soveltuvaa syötävää tarjolla edulliseen hintaan. Maksat ruoan sovelluksessa ja käyt poimimassa sen saman päivän aikana itsellesi sopivaan aikaan. Simppeliä, eikö vain?

Lunchie

Myös Lunchie on perustettu ruokahävikin syntymistä torjumaan, ja toimii ResQ Clubin kanssa lähes samalla periaatteella.

Zadaa

Haluatko helposti ostaa käytettyjä vaatteita ja asusteita tai myydä omia kaapin pohjalla lojuvia vaatekappaleitasi? Tämä ”vaatteiden Tinderinä” tunnettu sovellus muuttaa kirpputoritoiminnan astetta modernimmaksi. Sovelluksessa voit shoppailla muiden käyttäjien myymiä, juuri sinun tyylisi mukaisia vaatteita omassa koossasi. Vaihtoehtoisesti voit myös itse toimia myyjänä.

Retkipaikka 

Luonnossa viihtyvä arvostaa varmasti tätä sovellusta. Retkipaikassa kätesi ulottuvilla on niin kunnollinen maastokartta kuin myös huomattavasti kohdetietoa. Mikäli tiedossasi ei ole sopivaa retkikohdetta, voit sovelluksen avulla selailla läheltäsi löytyviä paikkoja vaikkapa kotisohvalta ja löytää uusia mielenkiintoisia kohteita.

34665596911_44f349431e_c

asset-3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s